eur:
393.81
usd:
368.19
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Újra kellett éleszteni a mentőautó sofőrjét

Mentőautó és tehergépkocsi ütközött össze kedd reggel a 4-es út 120-as kilométerszelvényének közelében, Törökszentmiklós és Fegyvernek között; a balesetben négyen súlyosan megsérültek - közölte a rendőrség.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset a főút törökszentmiklósi elkerülő szakaszán történt. Az eddigi információk szerint a mentőautó egy tehergépkocsi előzésébe kezdett, majd összeütközött egy szemből érkező másik teherjárművel.

A mentőautó az árokba csapódott, a benne utazó négy ember - egy beteg és a személyzet három tagja - nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség úgy tudja, hogy a gépkocsivezetőt a helyszínen újra kellett éleszteni.

A nem sokkal reggel fél hat után bekövetkezett baleset másik résztvevője egy román rendszámú, bútorlapot szállító teherautó volt, amelynek sofőrje sértetlenül úszta meg az ütközést - mondta el az MTI-nek Bakó Tibor őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

A mentés jelenleg is tart, a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A 4-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Törökszentmiklós irányába, a régi 4-es út felé terelik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×