eur:
394.75
usd:
370.7
bux:
65114.77
2024. április 19. péntek Emma

A tulajdonossal együtt raboltak el egy autót

Autót rabolt magának két román férfi Győrben, s hogy a tulajdonos ne tudjon rendőrt hívni, őt is magukkal hurcolták - tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az esetről az MTI-t.

Kálmán Gabriella közlése szerint a Németországba tartó férfiak elvették a nőtől a gépkocsi kulcsát, majd őt is a járműbe kényszerítették. Hegyeshalomnál lépték át az osztrák határt, majd nem sokkal távolabb, egy Nickelsdorfhoz közeli földúton tették ki az autótulajdonost, akinek sikerült értesítenie a rendőrséget.

Az áldozat - akinek nem esett baja - megadta autója adatait, ezek alapján a rendőrök Schwechatnál fogták el a két támadót. Az elkövetők ellen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás, az osztrák társszerv pedig személyi szabadság megsértésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×