eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egy időben két halálos baleset az M7-es zalai szakaszán

Szinte egy időben két halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az M7-es autópálya zalai szakaszán - értesült az MTI tudósítója.

A 207-es kilométernél egy kamion és egy személyautó ütközött össze, a 193-es kilométernél pedig egy személyautó áttörte a sávokat elválasztó szalagkorlátot. Mindkét balesetben egy-egy ember a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek.

Nagykanizsa és Zalakomár között mindkét irányban teljes szélességében lezárták az autópályát.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 207-es kilométernél, Nagykanizsa keleti lehajtójánál történt balesetről elmondta: egy személygépkocsi a forgalommal szemben haladt az autópályán. A jármű egy vele szemben szabályosan közlekedő nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény bal oldalának ütközött, ezt követően pedig egy mögötte érkező másik nyerges vonatónak vágódott.

A baleset következtében a személyautót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Szinte percre pontosan ugyanebben az időben, 15 kilométerrel távolabb, Budapest irányában, a zalakomári pihenőhelynél történt halálos közúti tragédia.

Itt egy személygépkocsi hajtott fel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalára a 193-as kilométernél. A felhajtás során a jármű eddig ismeretlen okból megpördült a hossztengelye körül, majd felcsapódott a szalagkorlátok tetejére.

A baleset során a járműből egy utas kiesett és a helyszínen elhunyt. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba. A kocsiban helyet foglaló további három utast a mentők látták el - közölte Salamon Róbert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×