eur:
389.28
usd:
362.11
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Életmentő műtéten esett át a világ legkövérebb embere

Életmentő műtéte után hazatért, hogy otthonában regenerálódjon a világ legkövérebb embere. A 48 éves Paul Mason azt reméli, hogy tovább fogyhat.

A férfi korábban a világ legkövérebb embere címre tartott igényt, ezt valószínűleg meg is szerezte, hiszen több mint 444 kilót nyomott. Nem hiába kellett beavatkozniuk az orvosoknak.

Csúcstömegének elérése óta már mintegy 130 kilót fogyott. Az egykori postás felkeresett egy chichesteri elhízás-specialistát, aki egy életmentő műtétet hajtott végre rajta.

Mindez önmagában azonban nem elegendő, a férfinak ezután is fogynia kell, ezért komoly diétára fogták az orvosok. Masonnak már a műtét előtt is diétáznia kellett, hiszen azelőtt, hogy felkereste volna orvosát, napi 20 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe.

A műtéttel gyomrát kisebbítették meg az orvosai, és bélrendszeres is rövidebb lett. Arra is figyelmeztették a férfit, hogy nagyon kell vigyáznia a szívére, mert az igen nagy veszélyben van a hatalmas testsúly miatt.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×