eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Sokat lehet keresni Michael Jacksonon

Becslések szerint a júniusban elhunyt popsztár neve és az ahhoz kötődő márka hozza majd a legtöbb bevételt 2010-ben. Michael Jackson termékei keresettebbek lesznek, mint Ronaldóé vagy Beckhamé.

Több mint ezer európai kereskedő és licenszet kiadó személy és vállalat tette közzé számításait, hogy jövőre melyik sztár nevével lehet majd a legtöbb bevételt elérni. Nem nagy meglepetés, hogy a lista élén Michael Jackson áll, még akkor sem, ha a pop királyának tartott énekes júniusban elhunyt.

A szakemberek szerint a Jackson-márka jövőre 100 és 150 millió font (31 és 47 milliárd forint) közötti összeget fog jövedelmezni. Ebbe beletartoznak a jogdíjak és a hivatalos ajándéktárgyak is.

A sok pénzt hozó márkanevek listáján egyébként több, már elhunyt sztár is szerepel: Michael Jacksonon kívül sokat fog keresni Heath Ledger is, aki 2008 januárjában hunyt el gyógyszer-túladagolásban, de a brit valóságshow-szereplő és rákban meghalt Jade Goody könyveitől és parfümjeitől is nagy bevételét remélnek. A lista kilencedik helyén szerepel Elvis Presley is, akinek nevével tavaly 30 millió font (közel 10 milliárd forint) értékben adtak el hivatalos termékeket.

A legtöbb pénzt hozó sztár 2010-ben:

1. Michael Jackson
2.  Cristiano Ronaldo
3.  Lady GaGa (amerikai énekes)
4.  Emma Watson (Hermione a Harry Potterből)
5.  Daniel Radcliffe (Harry Potter)
6.  David és Victoria Beckham
7.  Lewis Hamilton
8.  Robert Pattinson (az Alkonyat című film brit sztárja)
9.  Elvis Presley
10.  Britney Spears
11.  Katy Perry (amerikai énekesnő)
12.  Andy Murray (skót teniszező)
13.  Usain Bolt (jamaicai sprinter)
14.  Jenson Button
15.  Kate Moss (brit szupermodell)
16.  Katie Price (modell)
17.  Jamie Oliver
18.  Paris Hilton
19.  Heath Ledger
20.  Jade Goody

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×