eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Beckham: "Igazi csábító vagyok!"

David és Victoria Beckham tizedik házassági évfordulójukat ünneplik. A sztárfocista különös "ajándékkal" lepte meg feleségét: egy újabb tetoválással, amely a házasságban eltöltött éveket szimbolizálja.

David Beckham egy újabb tetoválással ünnepli tizedik házassági évfordulóját feleségével, az egykori Spice Girl Victoriával. A focista ezúttal nem kevesebb, mint tíz rózsát tetováltatott karjára.

A 34 éves sztár egy amerikai talk show-ban árulta el a nagy titkot, és meg van győződve arról, hogy felesége is értékelni fogja a gesztust. "Mindig boldognak tűnik azoktól az ajándékoktól, amelyekkel meglepem őt" - mondta.

"Nem mindig vásárolunk egymásnak ajándékokat, néha szeretünk egyszerűen csak együtt lenni, vacsorázni" - folytatta Beckham, aki, miután Ellen DeGeneres "édes gesztus"-nak minősítette a tetoválást, azt mondta: "Igazi csábító vagyok!"

Nem távozott üres kézzel a stúdióból Beckham, aki a műsorvezetőtől kapott egy óriási méretű másolatot az Armani alsónemű hirdetésről, amelyen ő és felesége szerepel. A sztárfocista korábban már többször beszélt arról, hogy mennyire élvezte a reklámfotózást feleségével.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×