eur:
390.3
usd:
364.19
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Macaulay Culkin: Nem én vagyok Michael Jackson gyerekének az apja!

A Reszkessetek, betörők! című film sztárja tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint ő lenne Michael Jackson legkisebb gyerekének, Blanketnek a biológiai apja. A pop királyának halála óta nem Macaulay Culkin az egyetlen, akiről azt pletykálják, hogy Jackson valamelyik gyerekének vér szerinti szülője.

Ez egy ostoba és abszurd ötlet - így kommentálta Macaulay Culkin a szóvivőjén keresztül azokat a pletykákat, miszerint ő Michael Jackson legkisebb gyerekének, a hétéves Blanketnek a biológiai apja.

Hétvégi sajtóértesülések szerint a június végén elhunyt ötvenéves énekes megkérte Culkint, hogy legyen spermadonor. Blanket 2002-ben született.

A most 29 éves színészt, aki a Reszkessetek betörők! című filmmel lett gyerekként világsztár, szoros barátság fűzte a pop királyához. Culkin azon kevés hírességek közé tartozott, aki nyilvánosan kiállt Jackson mellett a 2005-ös gyermekmolesztálási perben.

Már több személyről is felröppentek olyan hírek, hogy ők lehetnek Jackson gyerekeinek biológiai apjai. Dr. Arnold Klein, a popsztár bőrgyógyásza például nem is tagadta, hogy valószínűleg ő a vér szerinti apja a 11 éves Parisnak és a 12 éves Prince Michaelnek. Még arra is hajlandó, hogy DNS-vizsgálatnak vesse alá magát, ha ezt a gyerekek igénylik.

Jackson halála után Mark Lester lépett azzal a nyilvánosság elé, hogy elképzelhető, ő az apja Parisnak, aki nagyon hasonlít 15 éves lányára. Senkinek, még a családjának sem beszélt erről a gyanújáról egészen a popsztár haláláig.

"Ez hosszú ideje titok. Michael 1996-ban kért meg, hogy legyek spermadonor, és én igent mondtam. Ez ajándék volt tőlem, nem fizetett érte pénzt, megtiszteltetés volt számomra. Nagyon akart gyereket" - mondta Lester, az Oliver! brit musical sztárja.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×