eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ha nem focistának, akkor papnak állt volna Rooney

A Manchester United csatára ha nem a futballpályán, akkor valószínűleg a templomban kötött volna ki, mivel az iskolában a vallási témájú órákat szerette a legjobban.

Az angol labdarúgó-válogatott 23 éves játékosa a Sun brit bulvárlapnak nyilatkozva bevallotta: ami a karrierlehetőségeket illeti, kevés opció állt rendelkezésére, mivel nem volt éppen jó tanuló az iskolában.

Fogalmam sincs, mi mást csinálhatnék, ha nem lennék futballista, de az iskolában nagyon szerettem a vallásórákat, így ha nem focista, akkor valószínűleg pap lett volna belőlem - mondta Wayne Rooney, aki 2004-ben bevallotta, hogy több prostituált szolgáltatásait is igénybe vette.

A fiatal focista a pályán is bebizonyította már, hogy nem lenne igazán alkalmas papnak, ugyanis híres káromkodásairól, és a bírók már többször is piros lapot mutattak neki.

Rooney egyébként nemrég kórházba került, miután a francia Riviérán egy jachton megcsúszott és beverte a fülét. A focista várandós feleségével nyaralt Franciaországban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×