INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Cherie Blair is elkapta az új típusú influenzát

Infostart / InfoRádió
A volt brit miniszterelnök, Tony Blair felesége is elkapta az új típusú influenzát - értesült a The Sun című bulvárlap. Cherie Blairnek a hírek szerint több programját is le kellett mondania.

Elkapta az új típusú influenzát Cherie Blair. A korábbi brit miniszterelnök feleségének Tamiflu-kúrát írtak elő, miután a hét elején rosszul érezte magát, és kedden orvosai megállapították: valószínűleg az új kórokozó fertőzte meg.

Cherie Blair kénytelen volt több tervezett programját is lemondani, így nem tudja átvenni a liverpooli Hope Egyetem tiszteletbeli doktori címét, és ki kell hagynia egy kerti partit is.

A The Sun értesülései szerint Tony Blair és a család gyerekei nem kapták el az influenzát, és a jövő hét elejére Cherie is felépül. A híreket nem erősítette meg a volt kormányfő irodája.

Nem Cherie Blair az első híresség, aki átesett a betegségen: a múlt héten a Harry Potter-filmek sztárjáról, Rupert Grintről derült ki, hogy megküzdött a kórral.

A szakértők szerint a szigetországban a jövő hónapban ezreket dönt majd le a lábáról az új típusú influenza, ősszel pedig újabb hullám söpörhet végig Nagy-Britannián.

A címlapról ajánljuk