INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

185 kilót fogyott - hogy elveszítse a szüzességét

Infostart / InfoRádió
Három év alatt 185 kilót fogyott egy amerikai fiatalember annak érdekében, hogy elveszítse végre a szüzességét és megszüntesse a depresszióját. Miután az erőfeszítéseit egy dokumentumfilmben is megörökítették, David Smith valóságos helyi híresség lett Arizonában.

A most 32 éves David Smith 2003-ban még háromszáz kilót nyomott, de szentül eldöntötte, hogy megszabadul a túlsúlyától, különben soha nem veszíti el a szüzességét. Helyzete miatt súlyos depresszióval küzdött, és egyfolytában az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta.

Nem volt hajlandó gyomorszűkítő műtétnek alávetni magát, inkább a nehezebb út mellett döntött: szigorú diétába és testedzésbe kezdett. Erőfeszítéseiről a "Háromszáz kilós szűz" címmel dokumentumfilmet is forgattak.

S bár a fogyókúra sikerült, sőt, képzett személyi edző lett belőle, még mindig nincsenek sikerei a nőknél, mert változatlanul nagyon szégyenlős. Azt ugyan nem volt hajlandó elárulni az MSNBC amerikai tévécsatorna Today című műsorában, hogy még mindig szűz-e, de azt igen, hogy nagyon reméli: hamarosan lesz végre barátnője.

A címlapról ajánljuk