eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egy évig válogatják ruháikat a nők

Közel egy évet, átlagosan 287 napot töltenek életükből annak fontolgatásával a nők, hogy mit vegyenek fel - derül ki egy brit kutatásból. A legtöbbet azon morfondíroznak, mit húzzanak fel, mielőtt a hétvégén belevetnék magukat az éjszakába.

Brit kutatók egy 2491 résztvevő közreműködésével készült kutatás során megállapították, hogy az átlagos nők hétköznap reggel 16, hétvégén pedig 14 percet gondolkodnak azon, mit vegyenek fel.

A kutatás - amely 16 és 60 év közötti nők megkérdezésén alapult - során az is kiderült, hogy a legtovább, körülbelül 20 percen át akkor válogatnak a lányok és asszonyok, ha hétvégén bulizni indulnak.

Komoly fejtörést okoz számukra az is, hogy mi kerüljön a bőröndbe nyaralás előtt; ott viszont reggelente már viszonylag hamar, tíz perc alatt sikerül eldönteni, mit kapjanak magukra.

Ha karácsonyi vacsorára vagy elegáns esélyre készülnek, a nők általában 36 percet morfondíroznak azon, milyen viselet felelne meg legjobban az alkalomnak.

A kutatásból az is kiderült, hogy a legtöbben reggelente két összeállítást próbálnak fel, mielőtt eldöntenék, miben induljanak el otthonról.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×