INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Egy évig válogatják ruháikat a nők

Infostart / InfoRádió
Közel egy évet, átlagosan 287 napot töltenek életükből annak fontolgatásával a nők, hogy mit vegyenek fel - derül ki egy brit kutatásból. A legtöbbet azon morfondíroznak, mit húzzanak fel, mielőtt a hétvégén belevetnék magukat az éjszakába.

Brit kutatók egy 2491 résztvevő közreműködésével készült kutatás során megállapították, hogy az átlagos nők hétköznap reggel 16, hétvégén pedig 14 percet gondolkodnak azon, mit vegyenek fel.

A kutatás - amely 16 és 60 év közötti nők megkérdezésén alapult - során az is kiderült, hogy a legtovább, körülbelül 20 percen át akkor válogatnak a lányok és asszonyok, ha hétvégén bulizni indulnak.

Komoly fejtörést okoz számukra az is, hogy mi kerüljön a bőröndbe nyaralás előtt; ott viszont reggelente már viszonylag hamar, tíz perc alatt sikerül eldönteni, mit kapjanak magukra.

Ha karácsonyi vacsorára vagy elegáns esélyre készülnek, a nők általában 36 percet morfondíroznak azon, milyen viselet felelne meg legjobban az alkalomnak.

A kutatásból az is kiderült, hogy a legtöbben reggelente két összeállítást próbálnak fel, mielőtt eldöntenék, miben induljanak el otthonról.

A címlapról ajánljuk