INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Michael Jacksont a stressz ölte meg?

Infostart / InfoRádió
Michael Jackson azért halt meg, mert túlságosan stresszes volt a több százmilliós felhalmozott adóssága miatt - állítja a másfél héttel ezelőtt elhunyt popsztár trénere, aki felkészítette az énekest londoni visszatérő koncertturnéjára.

Lou Ferrigno, aki a Hihetetlen Hulk című mozifilmben is játszott, azt állítja: Michael Jackson fantasztikus formában volt a londoni O2 Arénába, 50 estésre tervezett visszatérése előtt, de hozzátette: hatalmas volt benne a stressz, és szerinte ez ölhette meg a popsztárt.

Az 57 éves testépítő volt az, aki fizikálisan készítette fel Jacksont a koncertekre. Heti négyszer járt az énekes Los Angeles-i házába, hogy közösen eddzenek. Ferringo azt mondta: Jackson nem volt gyenge, sőt fantasztikusan nézett ki, és energetikus volt, nem volt jele a gyógyszerfüggőségnek, de óriási stressz alatt volt a 400 milliós adóssága miatt.

Sokat nyújtott, márpedig ha fájdalmai lettek volna, nem tudott volna nyújtani - mondta a tréner, aki hozzátette: a sztár azért volt olyan vékony, mert a koncertturné miatt nagy stressznek volt kitéve, és napjában csak egyszer evett.

Ha úgy éreztem volna, hogy Michael nem bírja, és nem fog neki sikerülni ez a turné, akkor megmondtam volna neki. De azt gondoltam, hogy ez lesz élete legjobb turnéja - mondta a tréner.

A címlapról ajánljuk