eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Jean-Paul Belmondót kihallgatta a rendőrség

Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendőrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnőjének férje után nyomoz a belga rendőrség.

A nyomozáshoz közeli források szerint a színészt tanúként hallgatták ki lakásán egy olyan kölcsön ügyében, amelyet a 76 éves színész évtizedekkel fiatalabb barátnőjének, Barbara Gandolfini modellnek adott.

A belga rendőrség már hónapok óta figyeli Gandolfini férjének gyanús üzleti ügyeit. A férj - Frédéric Vanderwilt - több belgiumi szórakozóhely tulajdonosa, és van egy dubaji üditőital-forgalmazó cége is. Vállalkozásaiban felesége is benne van.

Belmondo ügyvédje megerősítette a kihallgatás tényét, de tagadta a hírek szerint 200 ezer eurós kölcsön létezését. Szerinte a színész csak ajándékokat adott néhanapján a hölgynek, de ezek értéke ésszerű keretek között maradt. A híresség semmifajta szemrehányást nem tesz az olasz származású modellnek, akivel hamarosan nyaralni indul - tette hozzá Michel Godest.

A veterán színész pár hónapja mutatkozik gyakran a 33 éves egykori Miss Belgium társaságában.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×