eur:
385.89
usd:
355.41
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Jean-Paul Belmondót kihallgatta a rendőrség

Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendőrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnőjének férje után nyomoz a belga rendőrség.

A nyomozáshoz közeli források szerint a színészt tanúként hallgatták ki lakásán egy olyan kölcsön ügyében, amelyet a 76 éves színész évtizedekkel fiatalabb barátnőjének, Barbara Gandolfini modellnek adott.

A belga rendőrség már hónapok óta figyeli Gandolfini férjének gyanús üzleti ügyeit. A férj - Frédéric Vanderwilt - több belgiumi szórakozóhely tulajdonosa, és van egy dubaji üditőital-forgalmazó cége is. Vállalkozásaiban felesége is benne van.

Belmondo ügyvédje megerősítette a kihallgatás tényét, de tagadta a hírek szerint 200 ezer eurós kölcsön létezését. Szerinte a színész csak ajándékokat adott néhanapján a hölgynek, de ezek értéke ésszerű keretek között maradt. A híresség semmifajta szemrehányást nem tesz az olasz származású modellnek, akivel hamarosan nyaralni indul - tette hozzá Michel Godest.

A veterán színész pár hónapja mutatkozik gyakran a 33 éves egykori Miss Belgium társaságában.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×