eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Jacko testvéreivel kárpótolnák a rajongókat

A múlt héten elhunyt Michael Jackson testvéreit léptetné fel Londonban annak a cégnek vezetője, amely a popsztár 50 állomásos turnéját szervezte a brit fővárosban.

Az AEG Live elnöke, Randy Phillips szerint az egykori Jackson 5 tagjai léphetnének fel a londoni O2 arénában azokban az időpontokban, amikorra Michael Jackson koncertjeit tervezték.

A koncertszervező cég vezetője kiemelte: a fellépéssel méltó módon lehetne adózni a múlt héten elhunyt popsztár emlékének.

A koncerten Jacko lánytestvérei is felléphetnének, valamint azokat a művészeket is meghívnák, akikre hatással volt a pop királya.

Hozzátette: a koncerten levetíthetnék Michael Jackson Los Angeles-i próbáinak felvételét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×