eur:
400.94
usd:
367.59
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

Harc kezdődhet Michael Jackson gyerekeiért

Michael Jackson édesanyja akarja felnevelni a csütörtökön elhunyt sztár három gyermekét, a hírek szerint azonban a két idősebb testvér biológiai anyja is beszáll az elhelyezésükért folyó harcba. A nagymama egyelőre ideiglenes felügyeleti jogot kapott.

Amióta az énekes csütörtökön, különös körülmények között életét vesztette, Michael Jackson gyerekeire - a 12 éves Prince Michaelre, a 11 éves Paris Michaelre és a hétesztendős Prince Michael II-re - nagyanyjuk, Katherine Jackson vigyáz. Az asszony szeretné, ha a kicsiket a továbbiakban is ő nevelhetné, ezért kéri, hogy hivatalosan is nála helyezzék el őket - közölte egy hétvégi tévéinterjúban a család egyik ügyvédje, Londell McMillan.

A két idősebb gyerek biológiai édesanyja Michaell Jackson második felesége, Debbie Rowe, míg a legfiatalabbat egy béranya hozta világra, akinek a nevét sosem hozták nyilvánosságra. Bár Rowe a hírek szerint korábban lemondott Prince Michael és Paris Michael felügyeletéről, akadnak családügyi jogászok, akik szerint jó esélye lenne a bíróságon, ha szeretné őket visszaszerezni.

"Michael gyerekei nagyon jó kezekben vannak Mrs. Jacksonnál. Szeretet veszi őket körül, ő pedig jó nagymama. Nem hiszem, hogy gyerek kívánhatna magának jobb nagyit Katherine Jacksonnál" - magyarázta az interjúban Londell McMillan.

Mióta elváltak, Debbie Rowe tartózkodó életet élt, és volt férje váratlan elhunyta óta sem áll a nyilvánosság elé. A nő szándékairól eddig egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg, egy ismerőse azonban azt mondta: sokkolta Jackson halála, de idővel biztosan jelzi, hogy magához szeretné venni a gyerekeket.

Korábban olyan hírek is felröppentek, hogy a két idősebb gyereknek nem Jackson, hanem egy meg nem nevezett spermadonor a biológiai apja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék a nap végére már pozitív képet mutattak. Gazdasági események szempontjából kimondottan eseménytelenül indult a hét. Amerikában Colombus-nap mellett is rekordon zárt az S&P500, de a többi főbb index is emelkedéssel kezdte a hetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×