eur:
400.81
usd:
367.92
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

Paris Hilton szerint Cristiano Ronaldo "túl puhány és nőies"

Paris Hilton és Cristiano Ronaldo románcának vége, mivel a milliárdos örökösnő nem szereti, ha a pasija virággal a hajában mászkál és túl nőies.

Paris Hilton nem sokkal azután, hogy szakított barátjával, Doug Reinhardttal, Hollywoodban már Cristiano Ronaldóval múlatta az időt. A sztárpárosról több kép is készült, ahogy hajnalig beszélgettek egy szórakozóhelyen.

A National Enquirer magazinnak nyilatkozó és Paris Hiltonhoz közel álló forrás szerint a hotelörökösnek nem tetszett, hogy a Manchester Unitedtól a Real Madridhoz igazolt focista túl puhány és nőies. "Paris szereti, ha pasija igazi macsó. Attól tartott, ha Ronaldóval marad, a barátai kinevetik azért, mert egy olyan pasival jár, aki virággal a hajában sétálgat" - nyilatkozta az ismerős utalva azokra a nemrég megjelent fotókra, amelyeken a focista nőies rövidnadrágban, kék felsőben, rózsaszín sapkában és virággal a hajában volt látható.

"Az első estén, amikor Paris és Cristiano összejöttek, remekül érezték magukat. Cristiano bókokkal árasztotta el Parist, és azt mondogatta neki, hogy a legnagyszerűbb nő, akivel eddig találkozott. De a következő este Cristiano hihetetlenül félénk lett, és alig beszélgetett Parisszal. Jobban érdekelte, hogyan néz ki, és hogy merre vannak a haverjai" - részletezte a történetet a névtelen barát.

Persze a 24 éves sztárfocistának is megvan a maga magyarázata arra, miért volt ilyen rövidéletű Paris Hiltonnal való viszonya. "Igazán remek lány, jókat beszélgettünk, de több ezer kilométerre él tőlem, és nagyon elfoglalt, ráadásul nekem sem lesz sok időm Madridban" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×