eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Négy évig bujkált az ágy alatt egy rabló

Négy évig bujkált anyja ágya alatt egy rabló Romániában, akit végül saját szülője buktatott le. Az asszony ugyanis nem dohányzott, ennek ellenére rendszeresen hordta haza a falu boltjából a dohányárut.

Négy évig nem akadtak a nyomára Petru Susanunak, akit rablásért köröztek Romániában. Végül az anyja ágya alatt találtak rá, vledényi otthonában. A férfi padlódeszkából és szőnyegekből épített magának egy jó kis kuckót.

A Brassó megyei faluban a szomszédok akkor fogtak gyanút, amikor összetalálkoztak a boltban az asszonnyal, aki épp cigarettát vásárolt - holott úgy tudták, sosem dohányzott. Petru ráadásul rendszeresen kirabolta a boltot, és már akkor is ugyanezt a típusú cigarettát vitte el.

A férfit 2005 óta körözi a rendőrség rablás gyanújával. Most, hogy ráakadtak, újabb négy év vár rá - a börtönben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×