eur:
389.81
usd:
363.75
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az év botránya: leszbikus ikerpárral szexelt a sztárénekesnő

Lily Allen, a botrányairól hírhedt énekesnő bevallotta: szexuális kapcsolata volt egy ikerpárral. A testvérek mindketten a gyengébb nemhez tartoznak, de a leszbikus kaland nem csak ezért keltett nagy feltűnést.

A botrányairól hírhedt angol énekesnő, Lily Allen bevallotta: nemrég szexuális kapcsolata volt egy ikerpárral - méghozzá lányokkal. Az énekesnő - aki korábban kábítószeres ügyeivel került a címlapokra - elárulta azt is, hogy az ikrekkel egy közös barátjuk lakásában hancúrozott.

A 23 éves sztár a Gay Times című homoszexuális lapnak úgy fogalmazott: korábban is rendszeresen fantáziált leszbikus együttlétekről, de a két San Diegó-i lányokon kívül nem volt más, akivel ezt valóban meg is tette volna.

Az ügy pikantériája, hogy az angol popsztárról nemrég derült ki: három mellbimbója van. Ráadásul egyáltalán nem titkolja ezt a testrészét, több TV-műsorban és fotón is megmutatta már.

A "Smile" című számmal világhírűvé vált énekesnő szinte hétről- hétre nagyobb botrányokkal hívja fel magára a figyelmet: nemrég például rossz telefonszámra küldött egy MMS-t. A probléma az üzenet tartalmával volt, Lily ugyanis saját, félmeztelen fényképét küldte el rossz címre.

Pár hete pedig azzal borzolta a kedélyeket, hogy kijelentette: a kokain nem rossz dolog, és szerinte túl nagy a hisztéria a drogok körül.

Lily Allen manapság egyre többet szerepel a címlapokon, vélhetően februárban megjelenő, "It's Not You, It's Me" című lemezének eladásait szeretné növelni a bulvárhírekkel.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×