eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megölte feleségét, aki rájött, hogy megcsalják

Megölte feleségét egy angol férfi, mert az asszony rájött, hogy megcsalja őt. A férfi tagadja bűnösségét.

Meggyilkolta és elásta díjnyertes művész feleségét egy angol lelkivezető, miután az asszony fölfedezte, hogy találkozgat egy másik nővel és homoszexuális társkeresőket is rendszeresen hívogat. Az 51 éves David Chenery-Wickens 2008 januárjában ölte meg 48 éves feleségét, majd az asszony és másoknak is arról beszélt, hogy Diana eltűnt, és fogalma sincs, hova ment.

Diana hottestét tavaly májusban, öt hónappal halála után találták meg egy kelet-sussexi erdőben. Hogy pontosan mikor, hol és miként gyilkolták meg, azt az ügyész nem tudta megmondani. A legvalószínűbb időpontnak 2008. január 22. tűnik, amikor Diana egyedül volt nyaralójukban, és fölfedezte a furcsa telefonszámlákat.

A megtalált telefonszámok egyike egy ismeretlen nő hangpostafiókját kapcsolta, akivel a gyanú szerint több találkája is lehetett Chenery-Wickensnek. A másik egy homoszexuálisoknak fenntartott csetvonal volt.

Nyilván összeveszett a házaspár, miután hazaért a férj. Majd David inkább megölte a feleségét, mintsem hogy szétessen az élete. Azóta folyamatosan hazudozik a rendőrségnek és a világnak is. Elmondása szerint felesége úton Londonba tűnt el. A fővárosban a BBC-vel lett volna találkozója, miután megnyerte az Emmy-díjat, és újabb elismerésekre jelölték.

Chenery-Wickens tagadja bűnösségét.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×