eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Macskákkal, oposszumokkal és anyja hullájával osztotta meg a lakását

Egy legalább két éve halott idős nő holttestére bukkant a rendőrség egy elárverezésre váró Los Angeles-i házban. Az asszony a fiával lakott az épületben - ahol a rendőrök két tucatnál is több macskát találtak - ám a férfi nem jelentette, hogy anyja elhunyt.

A rendőrségnek komoly nehézséget okozott annak az idős nőnek az azonosítása, akinek holttestére most bukkantak rá abban a házban, ahol fiával élt. A hatóság szerint a néhai neve Barbara Hunt volt.

Az orvosszakértő szerint az asszony, akinek hullája az épület egyik hátsó szobájában az ágyon hevert, legalább két éve halott lehet, de egyelőre nem lehet tudni, mi végzett vele. Fia nem jelentette, hogy elhunyt, a rendőrség mégsem vette őrizetbe.

A rendőrök hétfő este szálltak ki a házhoz, miután egy jelzálog-ügyintéző értesítette őket, hogy az épületet hamarosan elárverezik. Az egyenruhások a szeméttel teli nappaliban találtak rá Robert Huntra, aki 26 macskával, három oposszummal és egy mosómedvével osztotta meg a lakást.

Az Egyesült Államokban több tízezren vesztették el jelzáloggal terhelt otthonukat, miután a hitelezők megelégelték, hogy nem tudják fizetni a törlesztőrészleteket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×