eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör

Halálra késelte feleségét, mert az már nem volt szűz a házasságkötéskor

Öngyilkos lett az az angol férfi, aki halálra késelte feleségét, mert az bejelentette: nem volt már szűz, amikor összeházasodtak.

A brutális eset még tavaly december 23-án történt. Roger Goswell többször egy konyhakéssel megszúrta 63 éves feleségét, akit ráadásul még kalapáccsal is többször megütött.

A kegyetlen gyilkosság után a férfi beült autójába, majd egy fának csapódott nem messze az angliai West Chiltington-ban található házuktól.

A tragédia előtt a 66 éves férfit még kórházban ápolták, mivel megpróbált öngyilkos lenni. Közel egy hónapos kezelés után december 17-én engedték ki, majd néhány nap múlva kegyetlenül meggyilkolta feleségét.

Pedig idősebb lányuk még levelet is írt a kórháznak, amelyben kérte az orvosokat, hogy tartsák bent apját, mert túl erőszakos volt.

A férfi állítólag abba őrült bele, hogy felesége 46 évnyi házasság után közölte: nem volt már szűz, amikor 17 évesen hozzáment, mivel kapcsolata volt egy Brian Daly nevű férfival.

A férfi nővére elmondta: "Roger nagyon mérges lett Susanra, és úgy érezte, hogy összetörték a szívét".

A gyilkosság után nyomozás indult, ugyanis a rendőrség vizsgálta: köze lehetett-e az asszony házasság előtti szeretőjének az ügyhöz. A rendőrségi vizsgálatok azonban tisztázták a férfit.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×