eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

A sztár a drogbotrány után: "bocsánat, hogy ismét eltoltam"

Bocsánatot kért legújabb balhéja után George Michael. Az énekest pénteken vették őrizetbe kábítószer birtoklása miatt, majd figyelmeztetéssel elengedték.

A 45 éves sztárt azt követően vették őrizetbe, hogy egy észak-londoni nyilvános illemhelyen a legkeményebb osztályba tartozó drogot találtak nála.

A News of the World forrása szerint az énekest a járókelők közül sokan felismerték, és viselkedését "gyanúsnak" találták. Végül az illemhely alkalmazottja hívta ki a rendőrséget, és a kiérkező rendőrök kokaint, valamint kannabiszféléket találtak nála.

George Michaelt a rendőrök figyelmeztetéssel engedték el az észak-londoni Hampstead Heath kerület rendőrőrséről, és arra hivatkozva nem továbbították az ügyet a vádhatóságnak, hogy az énekes "megbánást tanúsított". A kokain birtoklásáért a Wham egykori frontembere akár hét év börtönt is kaphatott volna.

A sztár közleményt adott ki az eset után, amelyben bocsánatot kért rajongóitól, hogy "ismét eltolta", és megígérte, hogy "rendbe hozza a dolgait".

Tony McNulty brit belügyminiszter a botrány kapcsán azt mondta: rugalmasan, a körülmények figyelembe vételével kell kezelni a drogtörvényeket, de arra nem tudott válaszolni, hogy miért úszta meg egy figyelmeztetéssel az énekes.

George Michaelnak nem ez az első botránya: tavaly százórányi közmunkára ítélték és két évre eltiltották a járművezetéstől, miután gyógyszerek hatása alatt ült volán mögé. Két éve egy azonos nemű alkalmi szerelmi partnert keresett, ám az esetet a News of the World megörökítette. 1998-ban, Los Angelesben is őrizetbe vették, miután Beverly Hills egyik nyilvános illemhelyén épp egy civil ruhás rendőrt környékezett meg.

Az énekes tavaly világ körüli turnén vett részt, amely során Budapestre is ellátogatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×