eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Félbeszakadt a lincselés, de így is van halálos áldozat

A kórházban meghalt a péntek este motoros balesetet szenvedett nő - közölte a rendőrség. Mezőfalván egy motor és egy autó ütközött össze, az utóbbiban utazó négytagú családot bántalmazták a helyszínre érkezők. A lincshangulat miatt a rendőr kétszer a levegőbe lőtt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az autó balra kanyarodás közben ütközött össze a motorkerékpárral, amelynek sem a vezetője, sem az utasa nem viselt bukósisakot, a sofőrnek jogosítványa sincs. Az ütközésben a motor utasa, egy fiatal nő, életveszélyes sérüléseket szenvedett, és megsérült a motoros is. A motoros utasa később a kórházban meghalt.

A baleset láttán a környező házakból kicsődülők bántalmazni kezdték a gépkocsi vezetőjét és leányát, majd később a segítségükre siető feleséget és fiút is - tette hozzá R. Szabó Ágnes.

A helyszínelésre érkező rendőr - látva, hogy 10-15 ember ütlegeli a sofőrt és a lányt, a közelben pedig egy csoport figyeli fenyegetően az eseményeket - kétszer a levegőbe lőtt, hogy megakadályozza a további bántalmazást. A lövések hatására a támadók abbahagyták az ütlegelést.

A motor utasát és vezetőjét a Fejér Megyei Szent György Kórházba vitték, a személyautó vezetőjét, leányát, feleségét és fiát pedig a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban vizsgálják meg. Az ő sérülésükről a rendőrségnek még nincs információja. A csoportos garázdaság elkövetői közül egy embert már azonosítottak és elfogtak.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×