eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Öt kiló spagettit evett tíz perc alatt

Egy ohiói férfi 5,2 kg csilis spagettit tömött magába nagyjából 10 perc leforgása alatt, ezzel megnyerte a helyi a csilievő bajnokságot.

Bob Shoudt a nyertesnek járó 2500 dollárral távozhatott arról az evőbajnokságról, melyet egy ohiói vidámparkban található csilisspagetti-étterem megnyitója alkalmából rendeztek. A férfi, akit barátai csak Szerény Bobként ismernek, már a verseny első percében az élre tört, hiszen alig 60 másodperc alatt egy kilogrammnyi tésztát evett meg.

Az AP hírügynökség tudósítása szerint Bob Shoudt teljesítménye nem világrekord, a Versenyevők Nemzetközi Szervezete által felállított listának mindössze az ötödik helyére ette be magát.

Az evésben igazi őstehetségnek tűnő férfi hétfői mutatványával kis híján legyőzte a szervezet bajnokát, Joey Chestnutot, aki júliusban 10 perc leforgása alatt 59 hot-dogot evett meg.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×