eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

"Meghűlt a vér az ereikben a disznók láttán"

Kénytelenek voltak feladni magukat azok a német autótolvajok, akiknek sikerült ugyan lerázniuk az őket üldöző rendőröket, ám egy csapat vaddisznó csapdába ejtette őket.

Autólopás miatt üldözték őket a rendőrök, a tizenéves tolvajok úgy döntöttek hát, hogy a kocsit hátrahagyva egy erdőben rejtőznek el, tervük azonban dugába dőlt.

Röviddel azután, hogy bevetették magukat a sűrűbe, a két fiút, Dieter Meiert és Reiner Klosét üldözni kezdte egy feldühödött vaddisznócsapat.

A fiúk egy fán kerestek menedéket, ám néhány óra elmúltával kénytelenek voltak segítségül hívni a rendőröket, a disznók ugyanis nem tágítottak. A rendőrök azonnal letartóztatták a két fiatalt, vádat is emeltek ellenük.

"Meghűlt a vér az ereikben a disznók láttán. Úgy döntöttek, a fogda még mindig jobb, mint azok odalenn" - mondta a rendőrségi szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×