eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Cápahúst lakmároznak az ausztrál krokodilok - képpel

Krokodilok tizedelik az ausztráliai Északi terület folyóinak cápaállományát: erről készített meghökkentő felvételt egy turista.

Cápát fogott egy 2,5 méter hosszú krokodil a Daly-folyóban, a nem mindennapi esetnek pedig szemtanúja is volt: Paul van Bruggen horgász meg is örökítette a lakomát.

"A folyón haladtunk, amikor csobbanást hallottunk. Odanézve láttuk, hogy egy cápa farokuszonya emelkedik ki a vízből, majd egy óriási krokodil, amely hirtelen elkapta az állatot" - mondta a horgász.

A férfi szerint a krokodil nagyon jól tudta, hogy mit tesz, hiszen amint fogást talált a cápán, azonnal a part felé kezdte vonszolni, és csak a szárazra érve kezdett falatozni.

"Hogy milyen okos egy krokodil? Ha én estem volna a vízbe, lefelé húzott volna, hogy megfulladjak, a cápát pedig a szárazföldre vonszolta, ahol esélye sem volt" - magyarázta döbbenten Paul van Bruggen.

A férfi meg van győződve afelől, hogy a krokodil aznap cápát akart ebédelni. "Csak 15 méterre voltunk tőle, de ránk se hederített" - fűzte hozzá.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×