eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Megkínozta, megölte, de nem árulja el, hol a hulla

Halálra kínzott egy 16 éves fiatalt egy ausztrál férfi, mert úgy tudta, a fiú szexuálisan zaklatta az öccsét. A tettes 18 évet biztosan a börtönben tölt.

Egy parkolóba csalta és bosszúból halálra kínozta Jamie Leslie Sumner azt a 16 éves fiút, akiről úgy tudta, hogy szexuálisan zaklatta az öccsét.

A 2005 áprilisában történt gyilkosság ügyében most hozott ítéletet Victoria állam legfelsőbb bírósága: a férfi 22 évet kapott, amelyből 18-at mindenképpen rács mögött kell töltenie.

Tetteinek természete és súlyossága rendkívüli, ezen az sem változtat, hogy esetleg igaz, amit az öccse az áldozatról, Raymond George Allenről állított - mondta a bíró, Geoffrey Nettle az ítélethirdetés után.

Nettle számára megdöbbentő volt, hogy Jamie Leslie Sumner, aki szerinte előre eltervezte és hidegvérrel kivitelezte a támadást, nem mutatott megbánást, és azt sem volt hajlandó elárulni, hová rejtette áldozata holttestét.

Az áldozat családja nem volt elégedett a bírói döntéssel: a rokonok szigorúbb büntetésre számítottak.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×