eur:
399.89
usd:
364.89
bux:
74192.17
2024. október 9. szerda Dénes

Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le a Helyszínelők sztárját

Narkotikumok és kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vették Gary Dourdant, a Helyszínelők című, Magyarországon is népszerű amerikai tévésorozat egyik főszereplőjét.

A 41 éves, fekete bőrű színész az autójában aludt, amikor a rendőrök rátaláltak Palm Springsben. A járőrnek az tűnt fel, hogy az autó az utca rossz oldalán parkol, ráadásul ég a belsejében a világítás.

Közelebb lépve vette észre az alvó férfit a sofőrülésen. Mindez még hétfőn, hajnali negyed hatkor történt - számolt be az esetről Mitch Spike őrmester.

A rendőr szavai szerint Dourdan diszorientált volt; látszott rajta, hogy vagy ittas, vagy kábítószer hatása alatt áll. Miután a járőr az autóban talált is kokaint, heroint, ecstasyt, valamint különféle, receptre kapható gyógyszereket, őrizetbe vette a színészt.

Dourdaint még aznap elengedték ötezer dollár óvadék ellenében. A bírósági tárgyalás időpontját még nem tűzték ki.

Dourdan 2000 óta játssza Warrick Brown szerepét a Helyszínelőkben. A közeli Indióban éppen zenei és művészeti fesztivált rendeztek, bár azt nem tudni, a színész ott járt-e őrizetbe vétele előtt.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Kedden két órán át állta az újságírói kérdések özönét Orbán Viktor miniszterelnök, szerdán pedig az Európai Parlament plenáris vitájának részeként mutatja be Magyarország mint az EU soros elnöke féléves elnöki programját a strasbourgi EP-ülésteremben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Az elmúlt években a bankoknak aktívan alkalmazkodniuk kellett a rendszeres szabályozói beavatkozásokhoz, amely egyszerre több formában érkezett: gondolhatunk itt akár adóemelésre, kiegészítő tranzakciós illetékre, nyugdíjpénztári megtakarításokra, maximális jelzálog THM-re. Hogyan fogadta mindezt a bankszektor és ebben a helyzetben hogyan tud hozzájárulni a magyar gazdaság növekedéséhez? A mostani kamatkörnyezet mennyire támogatja a hitelezés beindulását és a gazdaság növekedését, vagy nem minden a kamatokról szól? Október 17-i Budapest Economic Forum konferenciánkon előadást tart Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankszektor aktuális kihívásairól. Emellett érkezik a hagyományos, minden évben megrendezett bankvezéri kerekasztalbeszélgetés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×