eur:
399.89
usd:
364.89
bux:
74192.17
2024. október 9. szerda Dénes

Bujdosik Ronaldo a transzvesztita botrány miatt - videóval

"Illegalitásba" vonult Ronaldo, miután kiderült, hogy három transzvesztita prostituálttal keveredett botrányba. Az AC Milan sérülésből gyógyuló sztárja lemondott két tévészereplést, és sajtóértesülések szerint a fizikoterápiát is otthon folytatja, nem a rendelőben.

A három transzvesztita azzal vádolta be a focistát a rendőrségen, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket.

A rendőrség szerint Ronaldo nem követett el bűncselekményt, mert Brazíliában legális a prostitúció.

A focista honlapján közlemény foglalkozik a kérdéssel. Ebben kiemelik, hogy Ronaldo soha nem fogyasztott kábítószert, és világszerte a gyerekek példaképének számít.

A közlemény szerint boszorkányüldözés folyik a focista ellen, s ennek az egész ügynek csak ő lehet az áldozata. Ezért nem zárható ki, hogy jogi lépéseket tesz önmaga védelme érdekében.

Ronaldo a rendőrségen elismerte: tudta, hogy prostituáltakkal van dolga - csak azt nem, hogy nem nőkkel. Erre csak a motelben jött rá, ott azonban az egyik "lány" megpróbált pénzt kicsikarni tőle azzal a fenyegetéssel, hogy különben beszámol mindenről a sajtónak.

A rendőrség Ronaldónak hisz, ráadásul arra sem találtak bizonyítékot, hogy van kábítószeres vonatkozása az ügynek.

A botrány mindenesetre felkerült szinte az összes brazil újság címlapjára, a YouTube-on pedig nagy sikere van annak a rövid felvételnek, amelyet az egyik "lány" készített a mobiljával a motelben.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Kedden két órán át állta az újságírói kérdések özönét Orbán Viktor miniszterelnök, szerdán pedig az Európai Parlament plenáris vitájának részeként mutatja be Magyarország mint az EU soros elnöke féléves elnöki programját a strasbourgi EP-ülésteremben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Az elmúlt években a bankoknak aktívan alkalmazkodniuk kellett a rendszeres szabályozói beavatkozásokhoz, amely egyszerre több formában érkezett: gondolhatunk itt akár adóemelésre, kiegészítő tranzakciós illetékre, nyugdíjpénztári megtakarításokra, maximális jelzálog THM-re. Hogyan fogadta mindezt a bankszektor és ebben a helyzetben hogyan tud hozzájárulni a magyar gazdaság növekedéséhez? A mostani kamatkörnyezet mennyire támogatja a hitelezés beindulását és a gazdaság növekedését, vagy nem minden a kamatokról szól? Október 17-i Budapest Economic Forum konferenciánkon előadást tart Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankszektor aktuális kihívásairól. Emellett érkezik a hagyományos, minden évben megrendezett bankvezéri kerekasztalbeszélgetés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×