eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Transzvesztita prostituáltakkal keveredett botrányba Ronaldo

Transzvesztita prostituáltakkal keveredett rendőrségi üggyé fajult vitába szülővárosában Ronaldo, az AC Milan súlyos sérülésből lábadozó brazil csatára.

A világbajnok labdarúgó a Rio de Janeiró-i rendőrség szerint hétfőre virradó éjjel az előkelő Barra da Tijuca negyedben három örömlánynak tűnő személlyel távozott egy éjszakai klubból. Egy motelbe mentek, majd nem sokkal később megjelentek a legközelebbi őrszobán, hogy tisztázzanak egy félreértést.

A három nőimitátor azzal vádolja a 31 éves sportolót, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket, hogy bajuk esik, ha nyilvánosságra kerül az ügy.

A rendőrség szerint Ronaldo tudott róla, hogy prostituáltakkal van dolga, de csak a motelben derült ki, hogy nem lányok, és még így is fizetett volna, az egyik transzvesztita viszont 50 ezer reált (4,8 millió forint) követelt tőle a titoktartásért cserébe.

"Ronaldo mindent elmondott. Mulatni akart és nem követett el bűncselekményt. Legfeljebb erkölcstelen, amit csinált" - vélekedett Carlos Augusto Nogueira, az ügyben eljáró rendőrfelügyelő. A prostitúció Brazíliában nem illegális - tette hozzá.

A csatár szóvivője közleményben tudatta, hogy Ronaldo zsarolási kísérlet áldozata, soha nem fogyasztott kábítószert és minden lehetséges lépést megtesz jó hírének helyreállítása érdekében. A labdarúgó személyesen nem nyilatkozott az ügyben.

Feltették az internetre a felvételt

André Albertino, az egyik prostituált több tévéinterjúban kifejtette, hogy ő és két társa Ronaldóval töltötték a hétfőre virradó éjszakát egy motelben. A riportereknek Albertino megmutatott egy forgalmi engedélyt, amelyet Ronaldo állítólag zálogba adott nekik és megígérte, hogy később fizetni fog. Az autó forgalmi engedélye Ronaldo Luiz Nazário de Lima, a csatár polgári nevére szól.

A motelszobában folytatott vitát az egyik transzvesztita lefilmezte. Az interneten megjelent felvételen a feldúlt Ronaldo látható, és Albertino hallható, amint azt mondja, hogy "így bizonyítani tudjuk, hogy tényleg te vagy".

A három prostituált erőszakkal való fenyegetés miatt feljelentette a világklasszis játékost, és azt is állították, hogy Ronaldo drogot akart hozatni velük. A rendőrség szerint a történet Ronaldo-féle verziója tűnik hitelesebbnek, mert a transzvesztiták még azelőtt távoztak az őrszobáról, hogy alaposabban ki tudták volna kérdezni őket.

A háromszoros Év játékosa-díjas támadó bal térde februárban sérült meg egy olasz bajnoki mérkőzésen. Keresztszalag-szakadást szenvedett, a legjobb esetben ősszel léphet pályára legközelebb.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×