eur:
399.27
usd:
363.79
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Bulimiás és iszik is az egykori vezető politikus

Több mint húsz éve szenved bulimiában az egykori brit miniszterelnök-helyettes, aki emiatti zavarodottságát olykor vodkával próbálja enyhíteni. John Prescott bevallotta, hogy a gyorsételek tönkretették a szervezetét, bár az elmúlt években az egyetlen örömforrást az evésben látta.

Hatalmasakat eszik, majd az egészet kihányja. A több mint száz kilós John Prescott bulimiás. Mindezt már hosszú ideje tartja titokban, mert szégyellte betegségét.

Mint mondta, az emberek a bulimiát általában fiatal, csont és bőr lányokhoz kötik, esetleg modellekhez vagy olyan stresszes életet élő nőkhöz, mint amilyen Diana hercegnő is volt. Semmiképp sem egy politikushoz, akitől erőt, az életük vagy az ország problémáinak megoldását várják.

A politikus elárulta azt is, hogy betegsége már a munkáspárt 1997-es győzelme előtt is megvolt, akkor azonban sokat rosszabbodott. Zavarodottságában néha már az alkoholhoz is nyúl - van, hogy megiszik egy egész üveg vodkát -, annak ellenére, hogy nem szereti az alkohol ízét.

Bár néha igencsak felönt a garatra, ez valójában legfeljebb évente kétszer fordul elő vele, akkor is inkább segélykiáltásként iszik, és nem azért, mert élvezné az ivást.

A 69 éves férfi elmondta: politikusi pályája alatt, évtizedeken keresztül csak abból állt az élete, hogy dolgozott és közben gyorsan evett valamit. Az evés szinte az egyetlen örömforrás volt számára az elmúlt húsz évben.

Amikor alkalma volt rá, természetesen nem az egészséges ételeket, hanem az ízletes és gyakran kalóriadús fogásokat eszik. Hamburger, csokoládé, sült krumpli, rántott ételek. Mindezek után egy hatalmas kancsó tejet iszik. Az is előfordul, hogy egy-egy dőzsölés után annyira telítődik, hogy egyszerűen lenyomja az ujját a torkán, hogy így könnyítsen magán.

Falánkságáról már korábban is megbizonyosodhattak az adófizetők, nemrég ugyanis kiderült, hogy a politikus étkezési kiadásai egy év alatt elérték a 4 ezer fontot (1 millió 400 ezer forint).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

Újabb szociális támogatás ígéretével igyekszik szavazókat megszólítani Harris

A demokrata elnökjelölt, Kamala Harris újabb javaslatot tett az egészségügyi ellátás kiterjesztésére, ezúttal az otthoni idősgondozás területén. Az alelnök a "gondozási gazdaság" fellendítését és az egészségügyi költségek csökkentését célzó erőfeszítései részeként ismertette tervét az ABC "The View" című műsorában adott interjújában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×