INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Rendzavarásért ítélték el a kleptomániás színésznőt

InfoRádió / MTI
Párszáz dolláros, "rendzavarásért" kirótt büntetéssel úszta meg bolti lopási ügyét a kínai származású Bai Ling hollywoodi színésznő.

A hollóból vagy az Anna és a királyból ismerős 37 éves filmcsillag február 13-án a Los Angeles-i nemzetközi repülőtér egyik boltjából emelt el két Star magazint és egy csomag ceruzaelemet, összesen 16 dollár értékben. A szarkát a bolt alkalmazottja vette észre, és azonnal hívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a dívát.

"Ami történt, ártatlan hiba volt részemről, és remélem, kiderül az igazság, mivel sohasem volt szándékomban fizetés nélkül bármit is elvenni" - védekezett blogján Bai Ling.

Korábban azt is elárulta egy hírességekkel foglalkozó portálnak, hogy az egész azért történhetett meg, mert nagyon feldúlta, hogy barátja éppen Bálint-nap előtt szakított vele.

A színésznőt, aki nem emelt kifogást a rendzavarás vádja ellen, szerdán 200 dolláros pénzbírság, és a bíróság költségeinek megfizetésére utasította a bíróság - közölte Los Angelesi ügyészség szóvivője.

Bai Ling Kínában kezdte karrierjét, majd a kilencvenes években költözött Hollywoodba. Első komolyabb szerepét A hollóban játszotta. Az utóbbi időben a Lost (Eltűntek) című tévésorozatban tűnt fel.

A címlapról ajánljuk