INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Hatalmasat bukott a Szex és New York sztárjának filmje

Infostart / InfoRádió
Alaposan megbukott Sarah Jessica Parker új filmje, olyannyira, hogy a Spinning Into Butter még a mozikba sem jutott el, miután nem sikerült forgalmazót találni a már leforgatott és dobozban lévő alkotásnak.

Aligha ilyennek képzelte legújabb filmje, a Spinning Into Butter sorsát Sarah Jessica Parker. A Szex és New York főszereplőjének legújabb filmje ugyanis a jelek szerint még odáig sem jut el, hogy megmérettesse magát a közönség előtt.

Pedig a filmben igazán neves színészek szerepelnek, hiszen Sarah Jessica Parker mellett Miranda Richardson és Beau Bridges fémjelzi a filmet, amelynek ennek ellenére képtelenek forgalmazót találni.

A gondok még tavaly kezdődtek, amikor kiderült, hogy a tervezett 2007-es megjelenésből semmi sem lesz. Azóta csúszás csúszást követett, míg mostanra világossá vált: a film aligha jut el a nézőkig.

"Rengeteg film találja magát ebben a pokoli helyzetben. Az ember legjobb igyekezete ellenére is előfordul, hogy a dolgok nem jönnek össze" - fogalmazott némileg beletörődve Sarah Jessica Parker.

A címlapról ajánljuk