eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

"Mindig szeretni fogom a volt férjemet"

Még mindig szerelmes volt férjébe Kate Hudson amerikai színésznő, aki állítja: bár elváltak, még mindig egy családnak tartják magukat és az is maradnak.

Még mindig szerelmes volt férjébe, a Black Crowes énekesébe Kate Hudson. Az amerikai színésznő az Elle magazinnak nyilatkozva beszélt tönkrement házasságukról és annak következményeiről.

Attól, hogy egy "romantikus kapcsolat" nem funkcionál, "egy család még működhet" - jelentette ki Kate Hudson, hozzátéve: "Chris és én a kezdettől fogva nem hagyományos házasságként tekintettünk kapcsolatunkra. Az egész arról szólt, hogy örökké egy család maradunk és ez így is van".

"Bármilyen férfi mellett kössek is ki, Christ mindig szeretni fogom" - tette hozzá az amerikai színésznő, akit ennek ellenére összehoztak már színésztársával, Owen Wilsonnal.

A pár eredetileg 2006-ban találkozott az Én, a nő és egy plusz egy fő forgatásán, majd azután kezdtek találkozgatni, hogy Kate Hudson elvált férjétől, akivel van egy közös, Ryder nevű gyermekük.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×