eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Eltörölné a múltat a kebelcsoda

Szeretné semmissé tenni a pókerjátékos Rick Salomonnal kötött meglehetősen rövid házasságát Pamela Anderson. A színésznő azonban nem válni akar, hanem "csalás" miatt szabadulna meg Paris Hilton volt barátjától.

Nyilván jó párszor megbánta már a Rick Salomonnal kötött házasságát Pamela Anderson. A Baywatch egykori sztárja még tavaly decemberben kezdeményezett válópert - alig két hónap házasság után.

A pár tavaly októberben mondta ki a (kevéssé) boldogító igent Las Vegasban, ahol Pamela Anderson az illuzionista Hans Klok asszisztenseként dolgozott. A színésznő ugyanakkor a jelek szerint most részben meggondolta magát, amennyiben nem válni, hanem "csalás" miatt az egész házasságot érvényteleníteni szeretné.

Mind a kebelcsoda, mind Rick Salomon korábban kétszer volt házas, előbbi két rockerrel, Tommy Leevel és Kid Rockkal kötötte össze - rövidebb-hosszabb időre - az életét.

Rick Salomon pedig a Magyarországon a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert Shannen Doherty, valamint egy másik színésznő, Elizabeth Daily férje volt.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×