eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Horror: a fűnyíró gyilkolta meg a szerzetest

Saját fűnyírója végzett egy buddhista szerzetessel Nagy-Britanniában. Az 50 éves férfi megpróbálta megállítani a gépet, ám a vizes füvön valószínűleg megcsúszott és a traktoros fűnyíró alá esett, ami végzett vele.

Életét vesztette az a buddhista szerzetes, aki megpróbálta megállítani elszabadult traktoros fűnyíróját. A Nagy-Britanniában élő Seiji Handa éppen az általa épített templom kertjében dolgozott, amikor a gép elindult. Bár a szerzetes megpróbált felkapaszkodni a fűnyíró ülésébe, feltehetően megcsúszott a vizes füvön és a kések alá esett.

"A traktoros fűnyíró egyre távolodott, ő pedig megpróbálta megállítani. Amikor legközelebb felnéztem, már nem láttam" - nyilatkozta az eset szemtanúja, a kétgyermekes családanya, Venita Slater.

"Leszállt a fűnyíróról, majd kétségbeesetten próbált visszakapaszkodni. Eközben valószínűleg megcsúszott a nedves füvön. Szerencsétlen baleset történt" - mondta a halottkém.

A balesetet követően hívták a mentőket, ám hiába: Seiji Handa azonnal életét vesztette. A vizsgálat kimutatta, hogy a buddhista szerzetes több sérülése is halálos volt.

A hatóságok természetesen megvizsgálták a traktoros fűnyírót és megállapították: az olyan rossz állapotban volt, hogy már nem lett volna szabad használni.

A kézifék gyakorlatilag képtelen volt megtartani a járművet, míg a pedálfék egyáltalán nem működött. "Csak a motort leállítva és a váltót sebességbe téve lehetett álló helyzetben tartani a fűnyírót. Nem lett volna szabad használni" - mondta a vizsgálatot végző szervezet vezetője.

Az ügy iróniája, hogy a traktor karbantartásáért a szerencsétlenül járt szerzetes felelt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×