eur:
385.28
usd:
354.47
bux:
68142.42
2024. május 21. kedd Konstantin

Bosszúból szúrt a 13 éves fiú

Megkéselte iskolatársát egy 13 éves fiú egy leeds-i iskolában, az áldozat nem szenvedett súlyos sérülést. Idén ez már a második iskolai késelés Nagy-Britanniában.

A rendőrséget pénteken fél tíz körül riasztották a leeds-i iskolához, ahol a 13 éves fiú az osztályteremben szúrta meg diáktársát. Az áldozatot kórházba vitték, az intézmény közlése szerint állapota stabil. Az elkövetőt őrizetbe vették.

Az iskola igazgatója szerint az eset példátlan, korábban soha nem fordult elő hasonló. Az iskola néhány, név nélkül nyilatkozó diákja szerint a késelés bosszúból történt, az elkövető korábbi sérelmeket akart megtorolni.

"Ez igazán sokkoló, nem sok diák hord magánál kést, nagyon meglepődtünk" - fogalmazott az egyik tanuló.

Idén ez a második iskolai késelés Angliában, a londoni támadás elszenvedőjét azóta kiengedték a kórházból. Ebben az esetben egy 14 éves fiú volt a tettes, a rendőrök bandák közötti konfliktust sejtenek a háttérben.

A szigetországban sokan intézkedéseket követelnek az iskolai erőszak megfékezése érdekében, felvetődött például, hogy fémdetektoros beléptető kapukat állítanak fel a tanintézmények bejáratánál.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×