eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Már a válópert tervezi a sztárfocista megcsalt felesége

Már válóperes ügyvédekkel is konzultált Cheryl Cole, a hűtlenséggel vádolt angol labdarúgó, Ashley Cole felesége. A Girls Aloud nevű együttes énekesnője a hírek szerint négymillió fontot (1,4 milliárd forintot) követel férje vagyonából.

Mégsem bocsát meg férjének Cheryl Cole. Az énekesnő pár napja elköltözött közös otthonukból, hogy átgondolja a helyzetet, ugyanis korábban két nő is azt állította, hogy intim viszonyba került férjével, a Chelsea labdarúgójával, Ashley Cole-lal.

Cheryl Cole már megtette az első lépéseket a válás felé, és felvette a kapcsolatot válóperes ügyvédekkel. A hírek szerint az énekesnő hűtlen férje tízmillió fontos vagyonából négymillió követel.

"Cheryl tudja, hogy megcsalta a férje. Ez már nem kérdéses, és Cheryl nem fogja tovább tettetni, hogy Ashley ártatlan" - mondta az énekesnő közeli ismerőse.

"Nem hiszem, hogy visszafogadja, bár (Ashley) úgy könyörög, mint egy kutya" - tette hozzá.

Az énekesnő megviselte férje hűtlensége, sokáig nem evett, családja és barátai már az egészségéért aggódtak.

Múlt pénteken egy 22 éves fodrásznő, Aimee Walton állt elő azzal a történettel, hogy a december 8-i Sunderland elleni mérkőzés után ismerkedett meg a futballistával egy londoni bárban, majd szeretkeztek Ashley Cole egyik barátjának a házában.

A nő később azt mondta, hogy terhes lehet a labdarúgótól, és amikor ezt Cole tudtára hozta, képviselője révén pénzt ajánlott neki, hogy vetesse el a magzatot. A Chelsea-sztár nem emlékszik semmire az éjszakából, de már nem is próbálja tagadni, hogy megtörtént az eset.

Később egy másik nő, a 23 éves modell, Brooke Healy is azt állította, hogy a londoni csapat 2006-os karácsonyi bulija után ismerkedett meg a hátvéddel, és az egész éjszakát együtt töltötte Ashley Cole-lal egyik barátja házában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×