eur:
388.49
usd:
360.86
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Férje tette el láb alól az Emmy-díjas művészt?

Letartóztattak egy önjelölt lelkészt, akit felesége megölésével gyanúsítanak. A férfi azt állítja, hogy neje - az elismert maszkmester - Londonban tűnt el.

Diane Chenery-Wickens - aki maszkmesterként már nyert Emmy-díjat, és jelölték a Brit Film- és Televíziós Akadémia (Bafta) díjára is - eltűnését a múlt hét csütörtökön jelentette férje, David Chenery-Wickens a rendőrségen.

Az önjelölt lelkész - akinek neve sem a katolikus, sem az anglikán lelkészek névsorában nem szerepel, ismerősei szerint azzal keresi kenyerét, hogy esküvőket, temetéseket tart, utolsó kenetet ad fel a haldoklóknak - azt állítja: utoljára akkor látta nejét, amikor az egy londoni találkozóra tartott a brit közszolgálati médium, a BBC munkatársaival.

Mielőtt elváltak, állítólag azt beszélték meg, hogy később a nő fodrászánál találkoznak, amikor azonban a férfi odaért, a szalon dolgozóitól megtudta, hogy felesége nem járt ott.

David Chenery-Wickens telefonon is próbálta elérni nejét, a nő mobilja azonban hangpostára volt állítva. A férfi ekkor jelentette felesége eltűnését a rendőrségen, és visszatért kelet-sussexi otthonukba, remélve, hogy párja hamarosan hazakerül.

Megölte?

Egy héttel azután, hogy jelentette neje eltűnését, a férfit őrizetbe vette a sussexi rendőrség, házát pedig megszállták a nyomozók. A rendőrök zártláncú videórendszerek felvételeit és a család telefonhívásait is ellenőrzik, hogy kiderítsék, merre lehet Diane Chenery-Wickens.

Hiába állítja, hogy eltűnt a felesége, a férfi egyelőre nem tett nyilvános felhívást arról, hogy segítsenek megtalálni a nőt; a barátai szerint túl ideges ahhoz.

David Chenery-Wickens egyik munkatársa, Marion Taylor elmondta: bár találkozott a férfival, az nem említette, hogy nejének nyoma veszett volna.

Az ismerősök szerint, bár a férj és felesége még egy fedél alatt él, már nincsenek együtt: mindketten új párt találtak maguknak, és azt tervezték, hogy hamarosan szétköltöznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×