eur:
387.45
usd:
356.48
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Bíróság tiltotta ki házából a szomszédjait terrorizáló férfit

Bíróság tiltotta ki házából azt a brit férfit, aki öt éven keresztül terrorizálta a szomszédjait a Boltonhoz közeli Farnworth-ben.

A 40 éves Carl Bridson rendszeresen bosszantotta a szomszédjában élő családot, Andrew Penningtont és feleségét azzal, hogy trágár szavakat kiabált át, hangosan hallgatta a zenét egész nap és kárt tett a kocsijukban.

Mindketten 1995-ben költöztek be új házukba, és sokáig gond nélkül éltek egymás mellett, ám Carl Bridson nehezményezte, hogy szomszédjai akkor kezdték építeni új garázsukat, amikor barátnője várandósan otthon volt.

A férfi feketeribizlilevet öntött a szomszédok autójába, majd vízzel és füsttel árasztotta el új üvegházukat.

Előfordult olyan is, hogy éjszaka 11 órakor kezdett el fúrni és kalapálni a 40 éves férfi. Carl Bridson cselekedetei hatására Andrew Pennington már a garázsba menekült, hogy aludni tudjon.

A férfi leszedte a szomszéd kerítésének darabjait, és saját kertjében ásta el azokat, míg a tettei bizonyítására felszerelt kamerát légpuskával lőtte szét.

A házaspárnál akkor telt be a pohár, amikor azt hallották Carl Bridsontól: "megvolt az esélyük, hogy elköltözzenek, de nem tették, így bajba kerülnek".

Ezt követően feljelentették a szomszédot, és a bíróság a zaklatásért féléves felfüggesztett börtönre ítélte a férfit, aki ezentúl csak látogatóba mehet a házába, de nem aludhat és nem is élhet ott.

"Öt évig tartott a szenvedés, de remélem, amit elértünk, az megmutatja a hasonló helyzetben lévő családoknak, hogy mit tehetnek. Senkinek nem kívánom, hogy ezen átmenjen. Úgy éltünk az otthonunkban, mintha egy börtönben lennénk" - mondta az ítélet után Andrew Pennington.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×