eur:
398.2
usd:
359.93
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Feszültség a Chelsea-ben: "Olyan, mintha kikapcsolna az agyuk"

Ismét meglehetősen kritikusan nyilatkozott csapatáról, az angol Chelsea-ről a francia válogatott Florence Malouda. A labdarúgó szerint csapattársai "agyatlanul" játszanak, ráadásul mindenki azt eszik és iszik, amit akar. A középpályás azonban később a Chelsea TV-nek adott interjúban cáfolta, hogy ilyen kijelentéseket tett volna.

Ismét kirohant egyesülete és játékostársai ellen Florence Malouda. A Chelsea 27 éves francia középpályását legutóbb az borította ki, hogy klubja nem küldött érte magánrepülőgépet a válogatott múlt heti nantesi Európa-bajnoki selejtezője után.

Florence Malouda a nyáron 13 millió fontért érkezett a francia Lyontól a londoni klubhoz, és a jelek szerint igencsak nehezen tud beilleszkedni új csapatába és a más kultúrájú brit életmódba.

"Az itteni edzések borzasztóak. Olyanok, mintha mérkőzések lennének, teljesen kikészítenek. Olyan, mintha mindenkinek kikapcsolna az agya. Az emberek ösztönösen játszanak, spontán módon, mintha most fedezték volna fel a labdarúgást" - kritizált a heti 50 ezer fontot kereső középpályás.

"Szerencse, hogy 27 évesen érkeztem ide"

Florence Malouda saját bevallása szerint elképedve figyeli csapattársai étkezési szokásait is: "A Chelsea-nél egyáltalán nem szólnak bele, hogy mit eszel. Bármit fogyaszthatsz, kólát ihatsz, akármit. Szerencse, hogy 27 évesen érkeztem ide, így nem úgy táplálkoztam, mint a klub többi játékosa".

A francia labdarúgó négy héttel ezelőtt sérült meg, azóta nem lépett pályára, ám kijelentései aligha találnak kedvező fogadtatásra csapattársai körében. Ráadásul Florence Malouda helyzetét nehezíti, hogy a távollétében lejátszott négy mérkőzésből a Chelsea hármat megnyert és csak egyszer játszott döntetlent.

A londoni élet sem tetszik neki

A középpályásnak nem csak a szakmájával, hanem a londoni élettel is gondjai vannak. "Nemrég kötötték be a vezetékes telefont hozzám. Itt nem mennek olyan egyszerűen a dolgok, mint Franciaországban. Nem úgy megy, hogy lesétálsz az üzletbe és másnap már be is kötik a telefont".

"A londoni közlekedés néha csigalassúságú, úgyhogy előfordul, hogy inkább metrózom. Nem akarom az életemet egy autó volánja mögött tölteni a dugókban. Inkább taxit hívok, vagy ennivalót hozatok... Esetleg kibérelek egy nagy, sofőr vezette limuzint, így viszem sétálni a gyerekeimet" - mondta Florence Malouda.

Minden cáfol

A francia a Chelsea TV-nek adott exkluzív interjúban később cáfolt minden vele kapcsolatos álhírt. "Azt szeretném, ha a szurkolók tudnák, hogy amit a lapok írtak, pont az ellenkezője annak, amit egy francia lapnak mondtam. Egyrészt arról beszéltem, hogy könnyen beilleszkedtem az új klubomban, és a londoni életről beszéltem. A családom nagyon boldog itt, s mikor láttam a mai lapokat, nagyon csalódott lettem. Nem tudok mást hozzátenni: nem igaz. Remélem, elhiszik nekem, hogy igazán élvezem, hogy itt lehetek. Nem tudom, nem is értem, miért akarták úgy beállítani a dolgokat, mintha nem érezném jól magam itt."

Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×