eur:
388.49
usd:
360.83
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A szupermodell is csak ember - nézze meg a bizonyítékot!

A sokak által csodált szupermodellek sem tökéletesek, rajtuk is meglátszik az idő múlásának nyoma. Legalábbis Cindy Crawfordon biztosan. A 41 éves modell tökéletes teste ugyanis mostanában a legkevésbé sem az.

Nemrég még minden nő Cindy Crawfordot irigyelte, nem csupán a sikerei, hanem tökéletes teste miatt is. Nos, az irigyek most örvendezhetnek, hiszen a nemrég nyilvánosságra került képek tanúsága szerint a szupermodell hasán igencsak meglátszik a két szülés nyoma.

A Hawaiion nyaraló szépségről készült képeken (melyeket ide kattintva Ön is megtekinthet) jól látszanak a terhességi csíkok. Cindy Crawfordnak és férjének, Rande Gerbernek két gyermeke van.

Mind a most nyolcéves Presley, mind a hatéves Kaya otthon született, természetes úton.

Cindy Crawfordot nemrég egy szavazáson a XX. század 100 legszexisebb sztárja közül 5.-nek választotta a Playboy férfimagazin.

Cindy Crawford a '90-es években az egyik legkeresettebb szupermodell volt, több nagy cég "arcaként" dolgozott éveken át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×