eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Drámai fordulat a magyar horrorházban

Emberölés miatt indított eljárást a rendőrség az ellen az asszony és férje ellen, akik azt állították, hogy otthonszülést követően kandallóba dobták gyereküket. A rendőrség a nyomozás során a sülysápi családi ház mellett elásva találta meg az újszülött holttestét. A nyomozók ezen kívül a ház pincéjében is egy gyermek maradványaira bukkantak.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: az asszony a lakásán szülte meg a gyermeket, majd sokkos állapotban került a kórházba.

"A kezelés során merült fel az az információ, hogy amikor elégették a véres törülközőket, holmikat, akkor esetleg a kályhába kerülhetett a csecsemő is. Mivel ezt kétkedve fogadtuk, a férjet is eljárás alá vontuk, majd múlt héten csütörtökön hazugságvizsgáló segítségével kérdeztük ki" - mondta el Csapi Balázs.

A férfi poligráfos vizsgálaton adott reakciói miatt a rendőrség pénteken kutatást indított a pár házában és annak környékén. "A ház háta mögötti búzatáblán megtaláltuk egy fiúgyermek holttestét, a pincében pedig egy szemeteszsákban is emberi csontokat találtunk" - mondta el a Pest megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője.

Pénteken megtartották az igazságügyi boncolást is. Kiderült, hogy a búzatáblában talált fiú teljesen fejlett, érett csecsemő volt, akit megfojtottak. "A másik holttest maradványairól annyit tudunk mondani, hogy 9-10 holdhónapos fejlettségnek megfelelő állapot. A csontok körülbelül egy évesek" - tette hozzá Csapi Balázs.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság alosztály-vezetője közölte: a férj állítja, hogy ő nem bántotta a gyermeket, ő csak elásta a holttestet. A pár nem tudta megmagyarázni a történteket. A családban három fiú- és egy lánygyermek van és több gyereket már nem akartak.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×