eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Meglepő sztárvallomás: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom"

Kissé furcsa vallomást tett Jude Law, aki azt mondta: egyáltalán nem bánja, hogy megcsalta korábbi menyasszonyát, Sienna Millert. A színész szerint ugyanis ez segített neki felismerni, hogy rossz úton jár.

Egyáltalán nem bánja Jude Law, hogy megcsalta menyasszonyát, a színésznő Sienna Millert. A színész közös gyermekük bébiszitterével lépett félre, ám saját bevallása szerint ma már inkább tapasztalatszerzésnek fogja fel a történteket.

"Nem bánom. Úgy értem, sajnálom, de nem hagyom, hogy a lelkiismeret furdalás gyökeret verjen bennem, mert ebben nem hiszek" - fejtegette a 34 éves színész.

"Olyan, mint a bűntudat, mint a féltékenység, mint az összes többi szörnyű érzés... Egyszerűen meg kell próbálnod kiirtani őket magadból, mert ezek nem jó dolgok. Inkább az a kérdés, hogy tanultál-e a történtekből és tovább tudtál-e lépni?" - filozofált Jude Law.

A színész állítja: "Nem bánom, hogy megcsaltam a menyasszonyom", mert az segített neki rádöbbenni, hogy mennyire rossz az az irány, melybe a felelőtlen, nőcsábász élet vitte.

Jude Law és Sienna Miller kapcsolata mindig is viharos volt, amiből mindkét fél jócskán kivette a részét. Először két éve szakítottak, amikor kiderült, hogy a színész viszont folytat három gyermeke bébiszitterével.

A botrány elcsendesedése után újra összejöttek, ám akkor arra derült fény, hogy Sienna Miller került intim viszonyba a legújabb James Bonddal, a 37 éves Daniel Craiggel, így végül egy évvel ezelőtt végleg különváltak útjaik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×