eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Csaknem belehalt a szégyenbe a pedofíliával vádolt színész

Öngyilkosságot fontolgatott Chris Langham brit színész, akit azért ítélt börtönbüntetésre a bíróság, mert gyermekpornó-felvételeket töltött le az internetről.

Még egy hete sincs, hogy Chris Langhamet kiengedték a börtönből, a színész máris megkezdte elkeseredett küzdelmét, hogy helyreállítsa megtépázott hírnevét.

Az 58 éves Langham továbbra is állítja, hogy nem pedofil, és amíg az interneten kutatott gyerekeket szexuális aktus közben ábrázoló képek után, attól rettegett, hogy önmagáról is talál majd ilyen felvételeket, mivel, mint mondta, nyolcéves korában, egy kanadai nyaraláson maga is szexuális erőszak áldozata lett.

Csaknem megölte magát

Chris Langham a Sky News brit hírtelevíziónak adott interjújában elárulta: azt fontolgatta, hogy öngyilkosságot követ el, amikor nyilvánosságra került, hogy letartóztatták.

A színész már épp egy olyan cső után kutatott, amelyet autója kipufogójára csatlakoztathat, amikor egy alkoholista barátja telefonon kereste, és bejelentette: ugyancsak öngyilkosságra készül. Miután sikerült lebeszélnie barátját arról, hogy véget vessen az életének, Chris Langham rájött, hogy neki sem szabad megölnie magát.

Az interjúban a színész újra megismételte, amit már vallomásában is elmondott: csak azért töltött le gyermekpornót ábrázoló képeket a világhálóról, mert egy új műsorra készült.

"Rosszul tettem, hogy megnéztem a képeket, sajnálom, hogy megtettem, súlyos árat fizettem érte" - mondta Chris Langham. Hozzátette: a tizenöt letöltött felvételből csak négybe nézett bele, és azoknak is csupán az első néhány jelenetét látta, mivel azok készítői kibírhatatlan szörnyűségeket örökítettek meg a kamerával.

Nincs mentség

A brit nemzeti gyermekvédelmi szolgálat munkatársa szerint fontos, hogy végre felállítsanak egy olyan szabályt, amely nem ad kibúvót a pedofiloknak. Zoe Hilton úgy véli: az ilyesmire nincs mentség.

Chris Langham büntetését a brit fellebbviteli bíróság négy hónappal csökkentette, ezért szabadulhatott ilyen korán. Szeptemberben az esküdtszék bűnösnek találta gyerekpornó letöltésében, ugyanakkor felmentette a kiskorú lány molesztálása, és két rendbeli súlyos szexuális bántalmazás vádja alól.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

A vadonatúj földi obszervatórium számos előnye közt az egyik, hogy ezerszer olcsóbb volt a James Webb űrteleszkópnál, és az sem elhanyagolható, hogy ha elromlik, oda lehet menni megjavítani - fogalmazott Kiss László csillagász, akadémikus az InfoRádióban, bemutatva a TAO-t. Megjegyezte: persze azt ne gondolja senki, hogy a kutatók az Atacamába fognak járni, távolról, az interneten, kamerákon megy szinte minden.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×