eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Lily Allen eltitkolt féltestvére visszavág

Előkerült a brit énekesnő, Lily Allen eltitkolt féltestvére. Gala Talbott és édesanyja július óta nem kap gyerektartást az apától, a híres színésztől, Keith Allentől. A lány azt állítja: az apja négy éve nem is beszélt vele.

A 16 éves lányt születése óta titkolta édesapja és hét félrestvére sem ismeri el, hogy Galának köze lenne a családhoz. Az eltitkolt szerelemgyerek legutóbbi születésnapjára még Lily Allent is meghívta, az énekesnő azonban nem tette tiszteletét a partin. Gala se vele, se a többi vérrokonával nem találkozott eddig.

A lány édesanyja, Angela egy halom papírral tudja bizonyítani, hogy Gala bizony a színész lánya, akit azonban dühös biológiai apjára, amiért az sosem törődött vele.

Dühös 


"Az apám semmit sem jelent. Sosem viselkedett apaként. Egész életemben csupán háromszor vagy négyszer láttam. Nem ismerem, és soha többé nem akaron találkozni vele" - mondta összetörten Gala.

"Az egyetlen, amit elvárok tőle, hogy gondoskodjon rólam. Azért, mert a gyereke vagyok, és mert ez a helyes, ezt kell tennie - fűzte hozzá a lány. - Egy csomó pénze van, de inkább magára költi. Ilyen fickó."

Gala édesanyja 1986-ban találkozott a színésszel. Mindketten egy televíziós beszélgetős műsor vendégei voltak. A nő szerint Keith Allen azért nem törődött a lánnyal, mert az színes bőrű.

Nem akart színes gyereket 


"Keith azért feküdt le velem, mert valami egzotikusat akart kipróbálni. Nyilván sosem akart gyereket egy fekete nőtől. Amikor rájött, hogy várandós vagyok, közölte, hogy vetessem el. Rávettem magam a dologra, de Keith nem kísért el a klinikára, én pedig nem akartam egyedül menni" - mesélte történetét Angela.

"Miután Gala megszületett, felajánlotta: segít, hogy örökbe adjam egy híres párnak, akit ismert. Sosem akart foglalkozni vele. Gala másfél éves koráig néha feljött a lakásomra, néha szeretkeztünk. Előfordult, hogy játszott vele, megnevettette" - folytatta.

"Aztán alig láttuk. Nyolc évembe került, hogy elintézzem: a bíróság kötelezze a gyerektartás fizetésére. Mostanra teljesen megszűnt vele a kapcsolat. Valószínűleg azt hiszi, hogy mivel Gala már 16 éves és Amerikában él, nem kell fizetnie" - tette hozzá.

Angela Talbott szerint a színész most azért van annyit másik gyermekével, Lily Allennel, hogy kihasználja a lány sikerét, mivel ő maga már nem olyan híres, mint egykor volt.

A kokó elvette az eszét 


A nő azt is elárulta: nem ő az egyetlen, akit a színész - aki a Magyarországon forgatott Robin Hood-sorozatban Nottingham bíráját alakítja - ilyen körülmények között hagyott ott.

Keith Allen egykori szeretője arról is beszámolt, hogy a színész drogproblémákkal küzdött: kokaint használt, ez pedig kihatott a viselkedésére is. "Szerintem teljesen őrült. Egy pszichopata" - jelentette ki.

Hozzátette: "Keith az egyik percben vidám, a másikban már dühös és erőszakos. A kokó miatt teljesen elvesztette az irányítást a nőügyei fölött is."

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×