eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Megint megúszta a börtönt a rocksztár

Ismét időt nyert Pete Doherty, miután a kábítószeres ügyei miatt megvádolt énekes tárgyalását október végére halasztották. A Babyshambles frontembere ügyében egy hónapon belül immár másodszor halasztottak - ezúttal október 26-ra tűzték ki az időpontot.

Egyelőre szabad ember marad Pete Doheryt, a Babyshambles énekese, miután a bíróság keddről október végére halasztotta meghallgatását májusi kábítószer-ügyében.

Az énekest tavasszal kábítószerek birtoklásáért vették őrizetbe, ám a jelek szerint szerencséje van a bíróval, aki egy hónapon belül immár másodszor halasztotta el a tárgyalást.

A döntésnek azért is van jelentősége, mert az idővel Pete Doherty a szabadságát is megnyerheti, amennyiben be tudja bizonyítani, hogy a tárgyalást megelőző hat hétben nem fogyasztott kábítószert.

"Az elmúlt öt évben még sosem láttam ilyen jó állapotban" - jelentette ki az ügyvédje, aki természetesen meg van győződve arról, hogy védence megússza a börtönbüntetést.

Pete Dohertynek eredetileg szeptember 4.-én kellett volna megjelennie a bíróság előtt, ám a tárgyalást október 2.-re halasztották, mivel időközben az énekes elvonókúrára vonult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×