eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Diana hercegnő és Travolta tánca minden idők legemlékezetesebbje

Diana hercegnő és John Travolta tánca a valaha volt legemlékezetesebb, amely valaha képernyőre került - az egyik brit televíziós csatorna nézői szerint.

A walesi hercegnő és a fiatal színész 1985-ben egy, a washingtoni Fehér Házban tartott partin táncoltak negyed órán át. Az erről készült felvétel minden idők legemlékezetesebb táncos jelenete az UKTV nézői szerint.

A britek szerint a második legjobb táncbetét az 1987-ben készült Dirty Dancig című film legendás "tavas jelenetében" látható.

John Travolta egy másik produkciója, a Szombat esti lázbeli is felkerült a listára. A negyedik helyet Fred Astaire és Ginger Rogers csípte el, míg az ötödik a Flashdance lett.

Nem elég, hogy John Travolta megszerezte az első és a harmadik helyet, övé lett a tizedik is azért, ahogyan a Pomádéban rázta.

A szavazás eredménye Britney Spears számára a legkellemetlenebb, a tévénézők szerint ugyanis az ő tánca előadása volt minden idők legbénább előadása. Az énekesnő az MTV Music Video Awards gálaestjét nyitotta meg ügyetlenkedésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×