eur:
397.04
usd:
355.58
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Pikáns képek George Clooney új barátnőjéről - nézze meg Ön is!

Hogyan lesz valakiből egy világsztár kedvese? George Clooney új barátnője például jó időben volt jó helyen: az akkor még Las Vegasban pincérnősködő Sarah Larson részt vett a színész filmje, az Ocean's Thirteen bemutatója után rendezett partin.

Mielőtt Sarah Larson Hollywood egyik legnagyobb sztárjának partnere lett, lengén öltözött, koktélokat felszolgáló pincérnőként dolgozott a Las Vegas-i Palms Hotel egyik éjszakai klubjában, korábban, 2005-ben pedig hosztesszként Európában, Amsterdamban is járt.

Életének ebből a vad időszakából kerültek most elő fotók, amelyek bejárták a sajtót.

A színész és 28 éves párja júniusban találkozott először Clooney új filmje, az Ocean's Thirteen díszbemutatója utáni partin.

A lány a múlt hónapban hagyta ott munkáját, hogy új kedvesével - a legszexibb élő férfinak választott George Clooney-val - utazgasson a világ körül, és elkísérje mindenhová.

A sztár barátai és stábja elfogadták Sarah-t. A színészhez közelálló forrás szerint a lány nagyon kedves, és a színész minden barátja kedveli.

A napokban a pár azért került a bulvárlapok címlapjaira, mert Clooney - miközben új barátnője mögötte ült a motoron - balesetet okozott. A színésznek megrepedt a bordája, míg Sarah Larsonnak a lábujja tört el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×