eur:
397.04
usd:
355.58
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Horror a lakásban, kígyó az ágyban

Csaknem egy méter hosszú kígyót talált ágyában egy brit házaspár. Röviddel azután, hogy megszabadultak az állattól, felbukkant egy másik. Már arra gyanakodtak, hogy kígyófészek van valahol a házukban.

Olyan volt, mintha egy horrorfilmből került volna elő - írta le az ágyában bujkáló kígyót Claire Fell.

A nő és párja, Olly Slight sarokba szorította az állatot, miután körbekergették bérelt házuk szobáiban. A kígyó végül egyéves fiuk, Jacob játékos dobozába csúszott be, itt sikerült megfogni.

A pár kihívta az állatvédőket, akik beazonosították az élőlényt: az ágyba egy védtelen észak-amerikai gabonasikló fészkelte be magát.

Clire és Olly már-már meg is feledkeztek borzalmas kalandjukról, amikor két hónappal később egy másik narancs-fekete kígyót láttak, amint házuk lépcsőjén próbál az emeletre jutni.

A pár már azt fontolgatta, hogy elköltözik: attól tartottak, hogy kígyófészek lehet a padlásukon. Kiderült azonban, hogy az állatok a szomszédból szöktek el. A mellettük lakó férfi beismerte, hogy három kedvencéből kettő észrevétlenül elcsúszkált.

A szökevényeket az állatvédők egy közeli menhelyre vitték.

"Nagyon megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy csak kettő volt. Végre nyugodtak lehetnek az éjszakáim" - mondta Claire Fell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×